Directie van succesvol MF horeca personeelsdiensten draagt leiding over.

De huidige directie van MF horeca personeelsdiensten, Wiebe Bijlsma en Jacko de Haan, heeft bekend gemaakt de werkzaamheden per 1 januari 2019 over te dragen.
Wiebe Bijlsma is sinds 2000 verbonden aan MF horeca personeelsdiensten en heeft de onderneming als franchise-label van MF Uitzendbureau opgezet. Jacko de Haan is in 2007 begonnen bij MF horeca personeelsdiensten en in 2013 aan de directie toegevoegd. Onder de leiding van Wiebe en Jacko is het bedrijf uitgegroeid tot een succesvol uitzend- en payrollbureau, bekroond met een FD Gouden Gazellen Award als de snelst groeiende onderneming van Noord-Nederland.


MF horeca personeelsdiensten valt onder de MF Groep, dat weer onderdeel is van de Abiant Groep. De directie van de MF Groep betreurt het vertrek van Wiebe en Jacko, maar respecteert hun besluit. IJsbrand Havinga, algemeen directeur van Abiant Holding: “Dankzij hun enorme inzet en enthousiasme is MF horeca personeelsdiensten geworden tot wat het nu is: marktleider op het gebied van personeel voor horeca ondernemers in Noord-Nederland. Wij hebben hier veel respect en grote waardering voor en wensen Wiebe en Jacko dan ook het allerbeste bij hun nieuwe uitdaging”.


De komende periode zal worden voorzien in de opvolging van de directievoering. Voor uitzendkrachten, payrollkrachten en opdrachtgevers zullen er geen merkbare veranderingen zijn. Zij kunnen blijven rekenen op de vertrouwde dienstverlening van MF horeca personeelsdiensten als onderdeel van de MF Groep.


MF EigenKracht® is een onderdeel van MF horeca personeelsdiensten.


Persoonlijke noot

Bij bepaald nieuws is er geen ideale route voor het melden van. Wij hebben gekozen om het nieuws op deze manier tot jullie te brengen, ook om te voorkomen dat via ons netwerk dit bericht bij onze medewerkers terecht zou komen voordat wij persoonlijk onze medewerkers op de hoogte konden brengen.

Wij hopen op jullie begrip in deze en willen al onze relaties hartelijk danken voor het getoonde vertrouwen en de prettige samenwerking. Wij kijken met een fantastisch gevoel hier op terug.

Voor nu nemen wij vanaf 01 januari 2019 een onderbreking in tropische oorden zodat wij gestalte kunnen geven aan onze dromen voor de toekomst. Nogmaals dank en wellicht zien we elkaar in de toekomst.


Wiebe Bijlsma & Jacko de Haan

WhatsApp WhatsApp ons!
Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan of een vaste functie binnen de horeca? Dan zit je hier goed! Om je goed van dienst te kunnen zijn gebruiken wij cookies om content en advertenties te personaliseren, functies te bieden voor social media en om ons webverkeer te analyseren. Als je gebruikmaakt van onze website ga je automatisch akkoord met de cookies.
Annuleren