Over ons

Samenwerken is meedenken. En meedenken is altijd een stap voor blijven op de rest. We zien onszelf als veel meer dan een juridisch werkgever. We zijn liever je ideale partner, die meedenkt op alle mogelijke vlakken. Immers, als het met jou goed gaat, gaat het met ons ook goed.

En die rol gaat ons goed af, want de bedrijven waar we samen mee werken en denken vinden unaniem dat MF horeca personeelsdiensten professioneel, betrouwbaar en gepassioneerd is. Liefst 97% van de bedrijven vindt ons ook verreweg de vriendelijkste partner in de horeca.

Naast milieubewust zijn, vinden we innovatie ook erg belangrijk. We zijn constant bezig om nieuwe technologie te integreren in wat we doen. Zo hebben we nu een handige app om de uren te registreren en een e-learning tool om je medewerkers te helpen groeien. Maar technologische innovatie moet nooit in de weg staan van persoonlijk contact. Daarom zorgen we ervoor dat we zo goed en zo makkelijk mogelijk benaderbaar zijn, online en offline. Je mag ons altijd bellen. Dat hoort er ook bij als je een ideale partner wil zijn.

We zijn betrouwbaar, benaderbaar en we delen je passie voor gastvrijheid. Kortom, je ideale partner die samen met je groeit en ervoor zorgt dat alle stappen voorwaarts een zo klein mogelijke voetafdruk achterlaten voor het milieu. Neem vooral een kijkje op onze Team-pagina waarin je ons personeel alvast leert kennen.

Jij concentreert je op je passie en aandacht voor je gasten, wij zorgen dat je daar alle tijd en ruimte voor hebt.

Henri Duinkerken, Operationeel Manager MF horeca personeelsdiensten

Neem contact met ons op

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.
WhatsApp WhatsApp ons!
Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan of een vaste functie binnen de horeca? Dan zit je hier goed! Om je goed van dienst te kunnen zijn gebruiken wij cookies om content en advertenties te personaliseren, functies te bieden voor social media en om ons webverkeer te analyseren. Als je gebruikmaakt van onze website ga je automatisch akkoord met de cookies.
Annuleren